Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
Search

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Är du en engagerade barnskötare som brinner för att få arbeta som timvikarie på olika förskolor i Norra Stockholmsområdet? Då kanske vi kan få bli din nya arbetsgivare.

Wåga & Wilja Wisdomen planerar att starta och driva en bemanningspool för vikarie till förskolor from den 2 mars 2020.

Vi söker dig som brinner för att bidra med din kompetens och livserfarenhet så att förskolebarn får en riktigt bra dag på sina förskolor. Du är ansvarstagande, flexibel och sätter alltid barnets välbefinnande främst. Du ser alla individer som kompetenta och vill arbetar för att alla barn skall få möjlighet att utvecklas till sina bästa jag.

Anställningen kommer vara en intermittent timanställning, vilket innebär att du är behovsanställd och vi som arbetsgivare kommer erbjuda dig arbete när vi har behov av att bemanna ett för dig lämpligt uppdrag som vi fått av en kund (någon förskola). Du har alltid rätt att tacka ja eller nej till ett erbjudet arbetstillfälle. Det innebär att och du kommer själv kunna arbeta välja dina egna arbetstider och vilka dagar du vill och kan arbeta. Tjänsten går utmärkt att kombinera med studier, men passar också dig som vill arbeta heltid. Vi har lång erfarenhet av att bedriva förskoleverksamhet, så hos oss kommer du kunna få både kompetensutveckling och stöd i utförandet av ditt uppdrag.

Skicka din intresseanmälan till 

wisdomen.bemanning@wagaowilja.se

 

 

Copyright 2021 Wåga & Wilja