Välkommen till Sadelmakarens förskola

 

Sadelmakarens förskola

Wåga & Wilja förskolor har funnits sedan 1999 och sedan höstterminen 2012 i Enköping. Januari 2014 öppnades förskolan Sadelmakaren i centrala Enköping, på Sadelmakaregatan 7. Förskolan som ligger i ett nybyggt, Svanenmärkt hyreshus är i två plan med en välplanerad gård mellan husen, som stimulerar barnens rörelseaktivitet och lust till lek och utforskande. Förskolan har fem åldersindelade barngrupper 1- 5 år, barngrupperna följs åt under hela förskoletiden.

Vi har ett eget kök och en gemensam matsal där frukost, lunch och mellanmål serveras, maten är vällagad och lagas till största del av råvaror.

Vår vision är att vara med och förändra världen genom barnen och i det arbetet vill vi skapa förutsättningar för varje barns rätt att utforska, upptäcka och förundras tillsammans med andra. Därför har vi inspirerande ateljélika avdelningar och en hög kompetens bland pedagogerna, som stimulerar till barnens samspel, kreativitet och lust till lärande. För oss är ett gott samarbete med familjerna viktigt, därför arbetar vi aktivt med föräldrasamverkan och dialogen mellan förskola och hem.

Vi i förskolan måste ha en tillåtande, lustfylld och undersökande miljö och atmosfär som får barnet att våga och vilja!

Vill du arbeta hos oss?

Vi söker just nu timvikarier som kan komma in och arbeta när vår personal är frånvarande.
Är du intresserad se till att du har följande dokument;
- Personligt brev och CV
- Utdrag ur belastningsregistret som inte är äldre än 1 år
- Personbevis för anställning som styrker att du är svensk medborgare
- Uppehålls- eller arbetstillstånd om du inte är svensk medborgare

 

Kontakta sara.millberg@wagaowilja.se
så hjälper hon dig vidare!